top of page
_kddj-logo-transp.png

Steunend lid worden

Wat betekent 'Steunend lid'?


Steunende leden zijn mensen die uit sympathie een kleine bijdrage willen leveren om ons te ondersteunen. Zij krijgen vrije toegang tot ons leden archief. Dit archief wordt regelmatig aangevuld met nieuwe authentieke verhalen en illustraties uit het verleden van Koersel. Mensen die graag zelf een authentiek verhaal willen schrijven zijn bij ons ook meer dan welkom. Opgelet! Ieder lidmaatschap is strikt persoonlijk.

Uw gebruikersnaam en wachtwoord mag nooit gedeeld worden met niet-leden. Mensen die misbruik maken van hun lidmaatschap worden onmiddelijk geschorst als lid. 


Hoe steunend lid worden van 'Koersel door de jaren'?


Om steunend lid te worden vragen wij als vereniging een kleine bijdrage van 15 euro voor het eerste kalenderjaar. Inbegrepen hebt u toegang tot de vorige verschenen jaargangen. Vanaf het tweede kalenderjaar dat u lid bent, betaalt u slechts 5 euro. Wat moet u doen? (1) Meld uzelf aan via de knop 'Aanmelden' om een nieuwe account aan te maken of om uzelf aan te melden met uw bestaande Google-account. (2) Na het aanmelden van uw account gelieve terug te keren naar deze pagina en druk op de knop 'Lidgeld betalen'. Zodra uw bijdrage op onze rekening staat activeren wij uw account. Vanaf dan hebt u één kalenderjaar toegang tot ons leden archief. Wij danken u alvast voor de steun!

bottom of page